Skip to main content

Supply chain analysis

Elke schakel in de supply chain is van invloed op de prijsstelling van uw product. De marges zijn vaak klein, de kosten hoog. Waar is efficiencywinst te behalen? Elk detail telt. Van Vliet denkt mee. Wij inventariseren, analyseren, adviseren, ontwerpen én realiseren oplossingen in ladingdragers en logistiek voor horti.

Supply chain analysis in sierteelt

Als ondernemer binnen de sierteelt wilt u de kosten zo laag mogelijk houden. Waar in de supply chain is efficiencywinst te behalen? Hoe kunt het transport zo voordelig en efficiënt mogelijk organiseren? Van Vliet denkt hierin met u mee. Onze inbreng: een paar decennia ervaring in ladingdragers en logistieke oplossingen, een eigen afdeling Research & development, unieke eigen productiefaciliteiten en een groot innovatief vermogen.

Uw voordelen

  • Inzicht in verbetermogelijkheden
  • Innovatieve oplossingen
  • Van Vliet verzorgt ontwerp tot en met productie

Efficiencywinst in uw supply chain

Van Vliet analyseert uw supply chain. We onderzoeken waar en hoe efficiencywinst te behalen is. Kan de ladingdrager bijdragen aan optimalere belading, bijdrage aan efficiëntere interne- en externe processen? Zijn er andere schakels in uw leveringsprocessen te optimaliseren? Wij kijken en denken mee.

Innovatieve oplossingen voor horti

Samen met u ontwikkelen we innovatieve oplossingen voor uw supply chain. Van ontwerp tot en met productie: Van Vliet heeft alles in eigen huis.

Minder kosten per plant/steel. Keten-optimalisatie.
Zoek samen met van Vliet naar
innovatieve oplossingen.

Fullserviceconcept voor snel groeiende exporteur/groothandel, menukaart

Bekijk case

Vragen? Stel ze aan Bob.

Bel 0297 23 17 32 of vul onderstaand formulier in