Skip to main content

Container handling service

De retourzending van lege ladingdragers brengt maar al te vaak de nodige
kopzorgen met zich mee. Met Van Vliet’s handling services bent u daarvan verlost. Wij ontvangen de retourzending, controleren en sorteren de ladingdragers, verwerken de administratie en zorgen dat ze weer op de juiste plek komen voor verder gebruik.

Horticultural container handling services

Elke onderneming in sierteelt maakt het regelmatig mee: de retourzending bevat verkeerde rolcontainers, beschadigd materiaal, slordige stapels, er ontbreken onderdelen, er ontbreken ladingdragers of er zijn er juist te veel. Het controleren en sorteren kost inzet van medewerkers, kostbare tijd aan het dok en vierkante meters.
Tijd en ruimte die u liever aan uw kerntaken besteedt. Van Vliet maakt dat mogelijk met handling services die volledig op uw bedrijfsvoering zijn afgestemd.

Uw voordelen

  • Besparen op dokruimte
  • Besparen op opslagruimte
  • Minder inzet van medewerkers aan het dok, dus minder arbeidskosten
  • Minder administratieve handelingen
  • Altijd real-time inzicht via het online portaal

Container oplossingen voor de sierteelt:
complete dienstverlening

Wij kunnen de handling van uw containers volledig van u overnemen. Alle retourzendingen van uw klanten worden bij ons afgeleverd, zodat u er geen omkijken naar heeft. In combinatie met onze reparatieservices, distribution services of pool management, kunt u er zeker van zijn dat u altijd, op elke locatie, over voldoende containers beschikt. Via ons online portal en app heeft u bovendien 24/7 actueel inzicht en overzicht.

Meer gemak, snelheid
en zekerheid

Uw handling uitbesteden aan Van Vliet betekent gemak, snelheid en zekerheid. Gemak, omdat u de benodigde administratie en documenten altijd bij de hand heeft via ons online portal: actueel en compleet. Snelheid, omdat we ruimere openingstijden hanteren zodat transportbewegingen door kunnen gaan. Zekerheid, omdat beschadigde containers direct gerepareerd en vervangen kunnen worden in onze werkplaats en u altijd over voldoende materieel kunt beschikken.

Geen kopzorgen meer! Wij ontvangen, controleren, tellen,
sorteren, registeren, repareren en administreren uw retourzendingen.

Fullserviceconcept voor snel groeiende exporteur/groothandel, menukaart

Bekijk case

Vragen? Stel ze aan Bob.

Bel 0297 23 17 32 of vul onderstaand formulier in