Skip to main content

Rolcontainers en logistieke oplossingen

Met van Vliet staat u altijd klaar voor nieuwe orders. Bel ons voor pool management, handling services, container transport en reparatie.

We verhuren

Tijdelijk extra ladingdragers nodig? Er staat een ruime voorraad klaar.

We verkopen

Meer ladingdragers kopen? Met Van Vliet is het snel geregeld.

We bieden service

Onze dienstverlening is compleet. Pool management, handling services, container transport en onderhoud.

We kopen op

Wilt u een partij ladingdragers verkopen? Van Vliet koopt op.

Van Vliet staat voor u klaar

Als sierteler heeft u te maken met seizoenspieken en onverwachte orders. Van Vliet staat altijd klaar om u daarbij te ondersteunen. Met trefzekere logistiek en kwalitatief materieel. Met deskundige vakmensen, een grote voorraad ladingdragers, een eigen werkplaats en wagenpark. Met een compleet pakket aan diensten kunnen we u precies leveren wat u nodig heeft. Zodat u uw klanten precies kunt leveren wat nodig is. Op ons kunt u rekenen.

Complete dienstverlening voor horti

  • Reparatie en onderhoud door onze ervaren vakmensen
  • Handling services: ontvangst, controle en transport retourzendingen
  • Verkoop en verhuur van alle soorten ladingdragers
  • Pool management: altijd klaar voor nieuwe orders
  • Distribution services: we halen en brengen uw trolleys (binnen- en buitenland)

Transparantie

24/7 inzicht in uw DC/CC administratie

Als klant van Van Vliet kunt u 24/7 gebruik maken van ons online portaal. Daarop vindt u alle administratieve en actuele logistieke gegevens over uw DC/CC pool system. Met een handige app heeft u bovendien alle transactiegegevens en bijbehorende documentatie altijd bij de hand. De data zijn in een handomdraai te importeren in uw ERP-systeem. Transparant en overzichtelijk.

Snelheid

Altijd voldoende containers

Onverwachte orders en onvoldoende ladingdragers beschikbaar? Van Vliet lost het op. Flexibel en vliegensvlug. Onze vakmensen, ons uitgebreide wagenpark en onze grote voorraad ladingdragers staan voor u klaar. We zorgen ervoor dat u uw klanten – ook in spoedsituaties – perfect kunt bedienen.

Kennis

20 jaar expertise in rolcontainers

Van Vliet zet 20 jaar expertise in rolcontainers en logistiek voor u in. Onze logistieke mensen hebben ruime ervaring in de sierteeltsector en weten hoe het werkt in uw markt. Onze technici weten alles over het materieel waarin uw producten vervoerd worden. Wat u ook nodig heeft, Van Vliet transporteert, repareert en regelt het.

Rolcontainers en logistiek voor horti

Alleen verhuur

CC container

Bekijk details

Alleen verhuur

CC euro container

Bekijk details

Verkoop | Verhuur

DC container

Bekijk details

DC Mesh Wire container

Bekijk details

Halve Deense container

Bekijk details

Maestro container

Bekijk details

Nieuw | + 18% beladingsefficiency

MAXI container

Bekijk details

Micro container

Bekijk details

Efficiency voor siertelers dankzij demontabele dragers

Bekijk case

Vragen? Stel ze aan Martien.

Bel 0297 23 17 27 of vul onderstaand formulier in:

Algemene vragen die we regelmatig krijgen

Wat moet ik doen met defect materiaal?

Kapotte onderstellen dienen apart te worden geretourneerd, 10 hoog gestapeld en 4 stangen per laag er tussen. De onderstellen dienen te zijn voorzien van een origineel ijzeren CC label en een origineel RFID slotje.

Kapotte platen dienen apart te worden geretourneerd, 30 platen per kar gestapeld. Kunststof, chipboard, ijzeren of ongecoate platen worden niet geaccepteerd. Bij retournering van een kapotte plaat dient u ook altijd de 2 lange ijzeren lijsten mee te leveren.

Hoe dien ik de gehuurde materialen te retourneren?

CC Onderstellen dienen 10 hoog te worden gestapeld, met 4 stangen per laag er tussen. De labels en slotjes dienen allen aan dezelfde kant te zitten. Er mogen geen kapotte items in de stapel zitten, deze dienen apart te worden ingeleverd. Stapels waarin kapotte items zitten of voorzien zijn van niet scanbare RFID slotjes worden niet geaccepteerd voor retournering.

CC Platen dienen gestapeld te worden met 30 stuks per container.
Bij het inleveren van de platen mogen er geen kapotte platen in de stapel zitten. Wij beschouwen platen met een ontbrekende korte ijzeren strip ook als een kapotte plaat. Stapels waarin kapotte items zitten worden niet geaccepteerd voor retournering.

Op welk debiteurennummer bij Flora Holland kan ik mijn gehuurde CC Containers en CC Platen retourneren?

Indien u de door u bij ons gehuurde items via Flora Holland wilt retourneren dan kan dit op debiteurennummer: 469563. Echter, dit dient  altijd in eerst overleg te gebeuren. Wij zullen dan met u afstemmen of de containers en platen geboekt mogen worden of dat wij deze rechtstreeks van uw debiteurennummer gaan afhalen. Dit i.v.m. de door veiling Flora Holland gehanteerde opslag en handelingskosten.

Hoe boek ik mijn CC Containers en CC Platen retour?

U kunt de door u bij ons gehuurde CC containers en CC platen retourneren via www.myfloraholland.com. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat u wel over een debiteurennummer en inlogcode van Flora Holland dient te beschikken. Indien u hierbij hulp nodig heeft neemt u dan contact op met Rinie Ravensbergen tel. +31 297 231723.

Kan ik ook CC Containers en CC Platen laten boeken via veiling Landgard?

Het is bij ons mogelijk om CC containers en CC platen via Landgard in Duitsland te boeken. Echter, i.v.m. beschikbaarheid altijd eerst overleg m.b.t. de mogelijkheden. Ons debiteurennummer bij Landgard is: 379650.

Kan ik DC Containers en DC Platen laten repareren?

Van Vliet verzorgt alle reparatie en onderhoud van DC Containers en toebehoren. Voor meer informatie klikt u op onze website op reparatie en onderhoud.

Verzorgt Van Vliet ook transporten?

Van Vliet heeft de beschikking over  een  eigen wagenpark waardoor uw bestelling snel en tijdig kan worden afgeleverd.

Doet Van Vliet ook aan Saldi Beheer?

Van Vliet biedt u als gratis extra service om dagelijks uw container saldo bij veiling Flora Holland te bewaken. Kies voor Pool management en lees meer over deze service.

Waar vind ik de specificaties van de containers en toebehoren?

Klik op Producten en kies vervolgens het door u gewenste product. Na uw keuze ziet u de bijbehorende specificaties.

Wat zijn de openingstijden van Van Vliet ?

Van Vliet is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur t/m 17:00 uur. Afwijkende laad- en lostijden altijd in overleg.

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden van Van Vliet?

Deze vindt u bij Downloads. Klik op Algemene Voorwaarden en het PDF bestand met de voorwaarden wordt geopend.

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem contact op