Skip to main content

Distribution services
voor retail

Een eigen wagenpark, een internationaal netwerk van partners: met Van Vliet zijn uw ladingdragers op tijd afgeleverd en opgehaald.

Distribution management: korte lijnen, groot netwerk

Met Van Vliet is het soepel en snel schakelen. De lijnen zijn kort, ons internationale netwerk is groot. Onze wagens, onze planners en onze chauffeurs staan klaar. Zij zijn een onmisbare schakel in de retail supply chain. Met onze retail distribution services zijn internationale retailers verzekerd van voldoende ladingdragers op elke gewenste locatie.

Onverwachte orders en onvoldoende ladingdragers beschikbaar? Van Vliet lost het op. Flexibel en vliegensvlug. Zo dragen we er aan bij dat de winkelschappen – ook rond de feestdagen– altijd goed gevuld zijn.

Van Vliet’s distribution services

  • Eigen wagenpark
  • Groot internationaal netwerk van betrouwbare partners
  • Korte lijnen
  • Flexibel en snel

Met van Vliet is het snel geregeld

Planning versnellen en toch zekerheid van levering nodig? Bel van Vliet. U krijgt meteen onze planners aan de lijn. Die regelt het voor u. Voor u het weet staan de wagens aan de doks van uw logistieke hubs.

Onze wagens, planners en chauffeurs zijn onmisbare schakels in retail supply chains.

We plannen

Uw order wordt direct ingepland. Via ons online portal kunt u de order real time volgen.

We transporteren

Samen met onze internationale partners zorgen we ervoor dat alle ladingdragers op tijd worden afgeleverd in binnen- en buitenland.

We administreren

Alle transacties en bijbehorende documenten worden geregistreerd op het online portal. U kunt de data eenvoudig importeren in uw ERP-systeem.

In elke schakel van uw supply chain staat Van Vliet klaar met aanvullende diensten

Dienstverlening voor kleine / middelgrote toeleveranciers

Bekijk case

Bel 0297 23 17 32 en stel uw vragen aan Bob 

Of vul onderstaand formulier in