Skip to main content

Handling services
voor retail

De retourzending van lege ladingdragers brengt maar al te vaak de nodige kopzorgen met zich mee. Met Van Vliet’s retail handling services bent u daarvan verlost.

Retail handling services

Elke onderneming in retail maakt het regelmatig mee: de retourzending bevat verkeerde rolcontainers, beschadigd materiaal, slordige stapels, er ontbreken onderdelen, er zijn te weinig of juist te veel ladingdragers retour gekomen. Het controleren en sorteren kost inzet van medewerkers, kostbare tijd aan het dok én vierkante meters opslagruimte. Nergens voor nodig. Met onze retail handling services heeft u er geen omkijken meer naar.

Onze handling services nemen u letterlijk alles uit handen. We ontvangen de retourzending. We controleren en sorteren de ladingdragers. We verwerken de administratie. We zorgen dat ze weer op de juiste plek komen voor verder gebruik.

Het gemak van onze handling services

 • We stemmen de planning af met uw leveranciers
 • We nemen alle retourzendingen in ontvangst
 • We controleren en sorteren de dragers
 • We verzorgen de opslag
 • U heeft 24/7 inzicht en overzicht via ons online portal
 • U breidt de handling naar wens uit met aanvullende diensten (Repair en maintenance, Pool management, Distribution services)

Uw supermarket equipment altijd klaar voor gebruik

Wilt u op elk moment en op elke locatie zeker zijn van voldoende goed functionerend supermarket equipment? Dan kunt u onze handling services naar wens uitbreiden met aanvullende diensten. Onze afdeling Repair & maintenance zorgt ervoor dat beschadigde ladingdragers direct worden vervangen en hersteld. Met onze Distribution services bent u ervan verzekerd dat op alle gewenste locaties in binnen- en buitenland voldoende voorraad klaarstaat voor gebruik.

Gemak en zekerheid in retail management:
van Vliet ontvangt, controleert, sorteert, slaat op en administreert.

We ontvangen

We stemmen de planning af met uw leveranciers. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Wij ontvangen uw retourzendingen en handelen alles af.

We controleren

Direct na het uitladen aan het dok worden ze gecontroleerd en gesorteerd. U kunt daarbij desgewenst gebruik maken van onze reparatieservice. Dan worden alle beschadigde ladingdragers gerepareerd zodat u altijd over voldoende materieel beschikt.

We slaan op

Alle ladingdragers gaan na controle terug voor gebruik; tijdelijk overtollige trolleys gaan naar onze opslagruimte. Dat scheelt u kostbare vierkante meters. We zorgen ervoor dat alle supermarket equipment weer op tijd op de juiste plaats klaarstaat.

Het gemak van onze handling services

 • Gemak
 • Efficiency
 • Ontzorging
 • Zekerheid
 • Complete dienstverlening

Altijd voldoende ladingdragers

Van Vliet levert een compleet pakket aan diensten. Ook voor onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht. Onze werkplaats heeft veel onderdelen op voorraad. Voor Transport naar en van locaties in binnen- en buitenland zetten we ons uitgebreide wagenpark in. We stellen graag een dienstenpakket op maat voor u samen.

Uw retail handling services goed geregeld

Met de retail handling services van Van Vliet heeft u alles in één keer goed geregeld. Uw supermarket equipment is bij ons in goede handen. U heeft er geen omkijken meer naar. Handling van ladingdragers voor retail? Wij regelen het!

We stemmen onze dienstverlening af op uw processen en uw wensen. Van Vliet ontvangt, controleert, sorteert, slaat op en administreert. Via ons online portal heeft u bovendien 24/7 inzicht. In elke schakel van uw supply chain staat Van Vliet klaar met aanvullende diensten. Gemak en efficiency!

In elke schakel van uw supply chain staat Van Vliet klaar met aanvullende diensten

Dienstverlening voor kleine / middelgrote toeleveranciers

Bekijk case

Bel 0297 23 17 32 en stel uw vragen aan Bob 

Of vul onderstaand formulier in