Skip to main content

Ladingdragers en
logistiek voor retail

Innovatieve oplossingen voor elk schakel in uw supply chain.

Complete dienstverlening
voor retail

In retail is elke schakel in de dienstverlening van invloed. Waar is efficiencywinst te behalen? Van Vliet denkt mee. We realiseren oplossingen in ladingdragers en logistiek. We zorgen niet alleen voor beheer en transport, we dragen ook bij aan uw innovatie. Onze inbreng: jarenlange ervaring, eigen afdeling research & development, werkplaats en productiefaciliteiten. Bel Van Vliet voor een complete dienstverlening en oplossingen op maat.

Handling services

Onze retail handling services verlossen u van kopzorgen over retourzendingen. We ontvangen, controleren en sorteren de ladingdragers, verwerken de administratie en zorgen dat ze weer op de juiste plek komen voor verder gebruik.

Reparatie and onderhoud

Reparaties conform normeringen en veiligheidseisen. Vervangend materieel afgeleverd bij het ophalen van beschadigd materieel. Met Van Vliet’s Repair and maintenance is uw supermarket equipment altijd tiptop in orde en gebruiksklaar.

Pool Management

Hoeveel ladingdragers van welke types heeft u dit jaar nodig om alle bestellingen op tijd te leveren? Kies voor pool management van Van Vliet, dan is het allemaal in één keer goed geregeld.

Distribution Services

Ladingdragers ophalen of afleveren in binnen- of buitenland? Onverwachte orders? Met Van Vliet komt het in orde. Onze wagens en onze chauffeurs staan voor u klaar.

Supply chain analysis

E-commerce en andere nieuwe ontwikkelingen in retail vragen om innovatie. Hoe speel je in op trends en welke logistieke oplossingen passen daarbij? Van Vliet denkt mee.

Research & development

Ladingdragers en logistieke oplossingen realiseren die substantiële verbeteringen brengen in uw supply chain: dat is de expertise van onze afdeling Research & development.

Productie

Van Vliet beschikt over eigen productiefaciliteiten voor ladingdragers van aluminium, staal, hout, kunststof en combinaties daarvan. Onze productielijn staat voor kwaliteit, precisie en snelheid.

Tailor Made Solution?

Ja, ik wil meer weten

Expertise en innovatie
in ladingdragers

Bij vernieuwende retailconcepten horen dito ladingdragers en logistieke oplossingen. Wij denken mee, ontwerpen, testen en produceren. Met Van Vliet haalt u 20 jaar expertise in ladingdragers en logistiek in huis. Van Vliet – sinds 2018 onderdeel van investeringsmaatschappij Scheybeeck – staat voor innovatie, kwaliteit en transparantie. Met ons complete pakket aan dienstverlening leveren we maatwerk in retail.

Voordelen van onze dienstverlening

  • Kwaliteit: 20 jaar expertise
  • Innovatie: eigen afdeling R&D
  • Transparantie: altijd actueel inzicht in uw transacties
  • Complete dienstverlening
  • Maatwerk

Van supply chain analysis tot ontwerp en productie.
Van Vliet realiseert innovatie in logistiek en ladingdragers.
Complete dienstverlening.

Retail optimization:
van ontwerp tot en
met productie

Een ladingdrager die meer lading kan bevatten? Die aanpasbaar is, of die perfect aansluit bij een nieuw e-commerce concept? Wij denken het tot in detail uit. Moet de drager eenvoudig demontabel zijn en aanzienlijk minder opslagruimte innemen? Wij nemen het mee in het ontwerp. Zijn er hygiëne-eisen of arbo-eisen? Wij houden er rekening mee.

Van Vliet ontwerpt oplossingen die zichzelf snel terugverdienen. Vorm en omvang, gebruiksduur, gewicht, draagkracht, aanpasbaarheid, onderhoudsaspecten, uiterlijk: we zorgen ervoor dat alles klopt.

Voordelen van onze ontwerpen

  • Conform hygiëne-eisen en arbo-eisen
  • Gemak in handling
  • Eenheid in uitstraling
  • Schaalbaarheid
  • Scherpe tarieven

E-commerce faciliteren met innovatieve oplossing

E-commerce: van orderpicking tot levering met maatwerk gefaciliteerd

Bekijk case

Bel 0297 23 17 32 en stel uw vragen aan Bob 

Of vul onderstaand formulier in