Skip to main content

Pool management

Hoeveel ladingdragers van welke types heeft u dit jaar nodig om alle orders op tijd af te leveren? Hoe vangt u speciale acties en pieken op? Kies voor pool management van Van Vliet, dan is het allemaal in één keer goed geregeld.

Horticultural pool management

Wilt u altijd verzekerd zijn van voldoende ladingdragers? Kies dan voor Pool management van Van Vliet. Dat staat voor maximale flexibiliteit en zekerheid.
Vooraf brengen we met u het jaar in kaart. We stemmen met uw afnemers af wanneer welke ladingen actiematig worden verwacht. We zorgen dat de juiste ladingdragers op het juiste moment klaarstaan waar ze nodig zijn. Daarvoor zetten we ladingdragers in uit uw eigen voorraad, huurmaterieel uit onze pool of een combinatie daarvan.

Uw voordelen

  • Maximale flexibiliteit
  • Maximale zekerheid
  • Kosten-efficiënte mix van eigendom en huur
  • Altijd inzicht via ons online portaal

DC/CC pool system: 24/7 inzicht en overzicht

Alle bewegingen en transacties van uw DC/CC pool system zijn door u 24/7 te volgen via ons online portal. Voorzien van alle benodigde documentatie, zoals vrachtbrieven en handtekeningen van de verzender of de ontvanger, zodat u alles meteen kunt terugvinden. Bovendien kunt u de data eenvoudig importeren in uw eigen ERP-systeem. Uw logistics management was nog nooit zo eenvoudig.

Zo werkt ons
pool management

Aan het begin van het jaar stellen we met u vast wat er voor dat jaar nodig is. We houden rekening met acties en andere pieken. Op basis daarvan stellen we vast wat voor u de meest gunstige/voordelige mix is van eigen voorraad, huur en periodieke huur. Zo kunt u kostenefficiënt werken en beschikt u toch altijd over voldoende voorraad.

Pool management van Van Vliet. Zekerheid, duidelijkheid en kostenefficiëntie.

Fullserviceconcept voor snel groeiende exporteur/groothandel, menukaart

Bekijk case

Vragen? Stel ze aan Bob.

Bel 0297 23 17 32 of vul onderstaand formulier in