Skip to main content

Research & development

Ladingdragers en logistieke oplossingen realiseren die substantiële verbeteringen brengen in uw supply chain: dat is de expertise van onze afdeling Research & development.

Research & development in
ladingdragers en logistiek

Van Vliet ontwikkelt en levert maatwerkoplossingen in ladingdragers. Na gedegen onderzoek komen we in nauw overleg tot een ontwerp in (combinaties van) aluminium, staal, hout of kunststof. Naar wens maken we de ontwerpen bijvoorbeeld scanbaar of stapelbaar.

Uw voordelen

  • Inzicht in verbetermogelijkheden
  • Innovatieve oplossingen
  • Van Vliet verzorgt ontwerp tot en met productie

Optimalisatie op maat: van ontwerp tot en met productie

Een ladingdrager die meer lading kan bevatten? Die aanpasbaar is, of die perfect aansluit bij een nieuw product of concept? Wij denken het tot in detail uit. Moet de drager eenvoudig demontabel zijn en aanzienlijk minder opslagruimte innemen? Wij nemen het mee in het ontwerp. Zijn er veiligheidseisen of arbo-eisen? Wij houden er rekening mee.

Oplossingen die
zichzelf terugverdienen

Van Vliet ontwerpt oplossingen die zichzelf snel terugverdienen. Vorm en omvang, gebruiksduur, gewicht, draagkracht, aanpasbaarheid, onderhoudsaspecten, uiterlijk: we zorgen ervoor dat alles klopt. Van Vliet ontwerpt, ontwikkelt, test de prototypes en neemt het definitieve ontwerp in productie.

Minder kosten per plant/steel. Keten-optimalisatie.
Zoek samen met van Vliet naar
innovatieve oplossingen.

Fullserviceconcept voor snel groeiende exporteur/groothandel, menukaart

Bekijk case

Vragen? Stel ze aan Bob.

Bel 0297 23 17 32 of vul onderstaand formulier in