Skip to main content

Container reparatie en onderhoud

Uw materieel altijd tiptop in orde en gebruiksklaar. Reparaties conform onze hoge standaards. Vervangend materieel afgeleverd bij het
ophalen van beschadigd materieel. Onze afdeling Repair and maintenance maakt het waar.

Container onderhoud

Met Van Vliet is uw materieel altijd gebruiksklaar. We repareren en onderhouden uw containers op de manier die het beste aansluit bij uw bedrijfsvoering: op afroep of op saldo als onderdeel van een all-in contract. In dit geval neemt u contact met ons op om een reparatie te melden. Beschadigd materieel halen we op en tegelijk leveren we vervangend materieel af, zodat er altijd genoeg voorraad beschikbaar is.

Uw voordelen

  • Reparaties conform onze hoge standaards
  • Snel en vakkundig gerepareerd in onze goed geoutilleerde werkplaats
  • Beschikbaarheid materieel (grote functionele voorraad)
  • Uw materieel altijd gebruiksklaar

Container reparatie: snel, vakkundig en compleet

Onze monteurs werken snel en vakkundig, conform onze hoge standaards. Onderdelen zijn bij Van Vliet altijd ruim op voorraad. Dankzij onze omvangrijke pool ladingdragers is eventuele vervanging direct geregeld. Container onderhoud in optima forma.

Combinatie

Kiest u voor een combinatie met onze handling services, distribution services of pool management, dan heeft u er helemaal geen omkijken meer naar. Dan kunt u op elke locatie op elk moment beschikken over voldoende ladingdragers van elk gewenst type. Onderhoud, reparatie en logistiek van uw ladingdragers: Van Vliet zorgt ervoor dat alles klopt.

Onze werkplaats staat garant voor snelle en vakkundige reparaties.
Met Van Vliet is uw materieel altijd gebruiksklaar.

Fullserviceconcept voor snel groeiende exporteur/groothandel, menukaart

Bekijk case

Vragen? Stel ze aan Martien.

Bel 0297 23 17 27 of vul onderstaand formulier in: