Skip to main content

Transport & distributie

Ladingdragers ophalen of brengen in binnen- of buitenland? Onverwachte orders? De wagens van Van Vliet staan voor u klaar.

Container transport

Van Vliet beschikt over een eigen wagenpark én een internationaal netwerk van deskundige transporteurs. Onze chauffeurs en onze internationale partners zijn een onmisbare schakel in het pool management: zij zorgen er elke dag weer voor dat ladingdragers overal klaarstaan voor gebruik door onze klanten en hun toeleveranciers.

Uw voordelen

  • Eigen wagenpark
  • Ervaren chauffeurs
  • Internationaal netwerk van transporteurs
  • Flexibel, vakkundig en snel

Container distributie:
altijd voldoende voorraad

Periodieke acties van buitenlandse kwekers? Onverwachte orders en onvoldoende ladingdragers beschikbaar? Van Vliet lost het op. Flexibel en vliegensvlug. Er zijn bij ons altijd diverse geschikte ladingdragers op voorraad. We vinden altijd wel een chauffeur bereid om ze snel bij u af te leveren. Ook beschikt Van Vliet over een uitgebreid partnernetwerk voor Europese distributies. Zo zorgen wij ervoor dat u uw klanten altijd – ook bij onverwachte pieken – perfect kunt bedienen.

Onze chauffeurs staan
voor u klaar

Onze ervaren chauffeurs draaien de hand niet om voor een lastige locatie of een extra lading. Lossen aan het dok of met de klep? Geen probleem. Onze chauffeurs lossen het op. Ons wagenpark is erop ingericht.

Periodieke acties? Onverwachte orders? Geen probleem.
Met onze distribution services kunt u uw klanten altijd perfect bedienen.

Fullserviceconcept voor snel groeiende exporteur/groothandel, menukaart

Bekijk case

Vragen? Stel ze aan Martien.

Bel 0297 23 17 27 of vul onderstaand formulier in: